Reiselivet mot nye høyder

Elbuss

Vi er så heldige å få opsjon til å etablere en opplevelsespark i et område som kan regnes for å være indrefileten for turister. Innenfor en radius på en og en halv times kjøring, er det et kundegrunnlag for 1,6 millioner innbyggere.

Det er veldig kort vei til flyplass, fergeanløp fra Sverige og Danmark, E18 og togstasjon. Vi ønsker å gjøre parken så tilgjengelig som mulig – uansett hvordan du kommer deg til oss. Ta med bobilen og finn parkeringsplass rett utenfor inngangen, eller ta en skyttelbuss fra stasjonen.

Vi oppfordrer reiselivsaktører til å tenke kreativt med pakkeløsninger og smarte måter å øke turismen i kommunen og fylket. Vi regner med å være en stor bidragsyter til de 1,3 millioner besøkende til Vestfold, og vi antar at vår tilstedeværelse vil generere flere overnattingsdøgn – ikke bare blant våre 1.700 sengeplasser, men også gi gode ringvirkninger til regionen for øvrig. Lillebyparken vil kunne skape begeistring blant lokale reiselivsaktører, og vil gi grobunn til spennende samarbeidskonstellasjoner nasjonalt og internasjonalt.