Fakta

Vi vil gjerne holde deg så oppdatert som mulig, og jevnlig vil det legges ut informasjon om Lillebyparken. Her vil du finne relevant fakta om parken og noe av det som du kommer til å møte når vi åpner dørene.

Lilleby

Dette er parken i midten av det hele. Her skal det skapes magiske og minneverdige øyeblikk. La deg skremme i Fredds Pensjonat, nyt herlig, kortreist mat i Oransjeriet, møt dyrene i Barnas bondegård, og hils på selveste prinsessen i Prinsessetårnet.

Hvordan skal det se ut?

Vi vet ikke helt hvordan Lillebyparken kommer til å se ut når den står klar til åpning. Mye kan skje fram til da. Endringer i planene kan komme, justeringer kan dukke opp underveis og vi kan komme opp med noe kreativt og gøy som vi har lyst til å dele med deg.

Under finner du noen av våre konsepter, våre tanker, våre ideer. La deg glede og inspirere over hva vi ønsker for parken om noen år, og så skal vi holde deg oppdatert på den spennende reisen.

Vi deler opplevelsene i tre

Lillebyparken blir så utrolig mye mer enn forlystelser. Det blir bading, det blir overnatting, det blir mat, og det blir messer. Du vil kunne få oppleve alt dette, eller du kan velge mellom disse tre:

Lilleby logo

Lilleby

Hjertet i parken, med den trivelige og travle Lillebygata. Det er her du bl.a. finner brannstasjonen, rådhuset og mange spennende attraksjoner!

Badeland logo

Lilleby Badeland

Her blir det våt moro for liten og stor! Dette flotte badeanlegget ligger både ute og inne, så her kan du komme hele året!

LillebyMessa

De tre separate messehallene kan brukes til ulike formål - som reiselivsmesse, bilmesse eller industrimesse. Blir en hall for liten, så slår vi sammen og gjøre det større. Tradisjonelt på utsiden, hypermoderne på innsiden.

Husrekke
Lilleby brannstasjon

Lilleby brannstasjon

Brannstasjonen ligger i Lillebygata, og er et landemerke i Lillebyparken. Dette er et konsept som har stått seg i mange år allerede, og som vil være kjent og kjær for mange allerede.

Bli kjent med oss!

Tutta

Tutta

TUTTA er helten vår, ei smart jente som fikser det meste, også tekniske ting. Hun er alltid beredt og i godt humør, bobler av energi, men kan også bli lei seg noen ganger.

Fru Hjertrud

Fru Hjertrud

FRU HJERTRUD bor i et hus i bakgården på stasjonen. Hun har vært som en mor for Tutta og passer på at alle har det bra. Hjertrud ville gjerne vært brannsjeffrue – selv om hun enkelte ganger kan bli ganske så sint på brannsjefen.

Børre Brannsjef

BØRRE BRANNSJEF er en alvorlig mann, glad i seg selv og veldig opptatt av uniformen og barten som strutter når han er i godt humør, synker sammen og henger slapt ned når humøret et labert.

Hermann

Hermann er en ung mann som gjerne vil gjøre nytte for seg på brannstasjonen, men klabber det ofte til både for seg selv om andre. Drømmen hans er å bli brannmann. Han har et godt hjerte, er litt klumsete i det daglige, men ikke når det virkelig gjelder.

Vikingtor fra Borgheim

Vikinglandet Borgheim

Opplev et vennligsinnet, tidsriktig og utrolig kult vikingland! Her vil du se egne teaterforestillinger, lære deg hvordan du bruker pil og bue, og får følelsen av å være blant vikinger!

Bli kjent med Dronninga, Yr, Myr, Romann og Seid. De har historier å fortelle…

Prinsessetårnet

Det spiller ingen rolle om du er 7 eller 70 år, eller hvilket kjønn du har. Men det kan være en fordel å like rosa…

Her kan du møte selveste prinsessen og besøke det sagnomsuste tårnet.

Tryllehatten

Dette er en MAGISK opplevelse! Er du nysgjerrig på trylling og trollerier, så må du besøke Kloddy og Tryllehatten!

Fredd Pensjonat

Fredd Pensjonat

Hvis du synes det er skummelt å gå inn i spøkelseshus, da bør du besøke Fredd Pensjonat. Og hvis du bare er bittelitt overtroisk, så tar du heisen til første stopp. Det er 13. etasje…

Fredd Pensjonat vil faktisk også ha en egen del for de som liker litt skummelt – men ikke altfor mye.

Escape room

Escape room

Når du har kommet inn her, ønsker noen bare én ting – å komme seg ut! Men mange synes sikkert det blir spennende å løse alle oppgavene og kjenne litt på fellesskapsfølelsen ved å mestre noe sammen.

Julegata

Julestemning i Lillebygata

Det er her du lader julestemningsbatteriene! Boder med julepynt, nisser, julekalender, julemesse – ja, GOD JUL!

Spisesteder

Maten skal være en opplevelse i parken. Du skal få servert god mat, og vi skal gjøre vårt aller beste for at den er kortreist (fra parken), sunn og ikke for kostbar.

Vi vil at du skal vurdere bespisning som et alternativ til spisestedene i sentrum av byen, og da må de holde høy standard.

Vi vil ha spisesteder med:

  • Spisesteder med kjendiskokk
  • Fiskerestaurant
  • Vegan og Fri For
  • Norsk tradisjonsmat
  • Bakeri og konditori
  • Pizza- og Tacosted
  • Food Truck
Lilleby Hotell

Lilleby hotell

Enten du vil sove med litt luksus eller du kanskje heller foretrekker å overnatte i et bryggehus – her vil det bli ca. 1.700 sengeplasser, og fine muligheter til å oppleve parken tidlig og sent.

Badeland logo
Badeland

Badeland inne

Endelig kommer det et helårs badetilbud til deg som synes det er gøy med sklier, badeleker og forskjellige basseng å boltre seg i. Dette passer for lekne i alle aldre! Hele 8.000 kvadratmeter moro!

Enten du bader eller ikke, så er det butikker og spisemuligheter i Badeland.

I Badeland finner du også Lilleby Velvære, med treningssenter, og egen spa-avdeling. Benytt anledningen til å få ansiktsbehandling mens du er her!

Lilleby Badeland

Badeland ute

Bassengmoro ute! Kos deg i bassengene ute når det er varmt og fint vær, og ha det gøy i vannskliene. Her vil det komme et eget tårn for dødsing… Nyt deilig mat i et av de mange spisestedene. 

Når du er ferdig med å bade, ligger Lillebygata rett ved siden av. Det er bare å sette av tid!

LillebyMessa

LillebyMessa

3 flotte og tradisjonsrike bygg vil kunne tilby unike muligheter for store og små messer. Og blir ett bygg for lite – ja, da slår vi det sammen med det andre. Totalt 17.500 kvadratmeter med ultramoderne utstyr.

Det blir god plass, og vi forventer flere konserter og spennende arrangementer.

Konsert