Kontakt oss

Vi vil gjerne holde deg så oppdatert som mulig, og jevnlig vil det legges ut informasjon om Lillebyparken. Er det noe du likevel lurer på, eller ønsker å komme i kontakt med oss, så send inn skjemaet under. Vi kontakter deg så snart vi har mulighet.

Spørsmål og svar

570 mål. Dette er omtrent på størrelse med Sandefjord sentrum.

Planen er å åpne deler av parken i 2028, og mer i 2029.

3 – 4 milliarder kroner, fordelt på flere investeringstrinn, der første trinn vil være innledende prosjektfinansiering.

Økonomiske ringvirkninger på om lag 2 milliarder kroner.

Badeland inne og ute, Vikingland, Barnas bondegård, overnatting, messehaller, Lillebygata 1-24 med butikker, restauranter og bl.a. et spøkelseshus. Det vil også være en spillarena, berg-og-dalbane og tømmerrenne, med mer…

Det har vært svært positive signaler fra lokale investorer, interessenter, befolkningen og et tverrpolitisk Sandefjord.

Området er klassifisert som LNF (landbruk, natur og friluftsliv). Kun en tiendedel av området består av et lite næringsrikt jorde, og resten er dårlig industriskog. Vi skal sørge for god harmoni i ressursutnyttelsen, og vi ønsker å få opp ny og bærekraftig skog.

Lillebyparken skal være en familiepark for alle aldersgrupper, med mellommenneskelige og interaktive opplevelseskombinasjoner som gjør besøk i parken til en unik og mer omfattende opplevelse enn man får i andre parker for tilsvarende betaling.

Den vil påvirke Sandefjord og regionen med arbeidsplasser, mangfold, bærekraft og nytenkning, og at spesielt unge mennesker vil ha nytte og glede av parken – enten som ansatt eller besøkende.

Parken skal være deltager og pådriver innen innovasjon av opplevelsesturisme og attraksjonsutvikling. Parken skal også være en pådriver innen destinasjonsutvikling i regionen, og bidra til store ringvirkninger for samarbeidspartnere, bedrifter og befolkningen.

Turister vil ha stor glede av parken, og det vil være naturlig å overnatte fremfor å kjøre videre.

Ta kontakt!

Vi sitter på Gründeriet